Популарна певачица Милица Павловић данас пуни 32 године, а синоћ је организовала велику прославу, на којој је окупила пријатеље и многе јавне личности. Пред почетак прославе за окупљење медије проговорила је о актуелностима, али се присетила и занимљивих анегдота. Прво се присетила свог највећег пијаства.

 

 

- Сећам се свог највећег пијанства, то је било прошле године, после рођендана... Не желите да знате шта је било! Мислила сам да владам собом, да је све нормално, а кад сам видела на шта сам личила све ми је било јасно - рекла је Милица, па проговорила о оцу и маћехи:

- Отац неће бити вечерас. Он ми не брани да пијем (смех) Он кад попије једну ракију, препричава три недеље то. Маћеха и ја волимо да попијемо... Стомаклију волимо! Да - истакла је певачица.

Милица је за крај године заказала концерт у Арени, а дотакла се и својих колегиница које ће, као и она, тамо одржати концерте.

 


- Александра Пријовић је заказала другу Арену, да, то су велике ствари, честитам јој овом приликом. Публика нема потребе да брине, ту су млађе наде, способне да праве велике концерте. И Теа, и Александра, ја ето, нека публика мирно спава! Волела бих и ја другу Арену, наравно - навела је певачица.

Милица је прокоментарисала и прозивке на рачун њеног играња на друштвеним мрежама.

- Бака ми је усадила да имам енергију, то преносим на сцени. Ти што коментаришу моје играње на бини, немогуће је да ја не играм добро. Па, десет година имам такав осећај за ритам, како сад да не играм добро? Немогуће је то - казала је она.

Милицу су недавно напали на друштвеним мрежама да није хтела да изађе на заказан наступ у Улцињу због тога што је, наводно, посећеност била мала, а она је демантовала ове наводе.

- Дешавало се нешто иза кулиса, нећу да откривам шта, али морате да знате да бих ја певала и за једног човека, али не бих о томе јер је леп повод, али морате да знате да сам ја професионалац и да бих певала и за десет и за пет, али и за једног човека - искрена је била Милица .

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".