Pevačica Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta iznenadili su sve na proslavi šestog rođendana ćerke Tare. Iako je reper bio jako ljut na Anu zbog njenog ponašanja, pružio joj je ruku pomirenja pod uslovom da ode na lečenje, a kako "Svet" saznaje, on će ga finansirati.

Foto: ATA images

 

 

- Rasta je zgrožen onim što se za Anu plasira u javnosti, hiljadu puta joj je održao bukvicu da pazi šta radi i govori pred kamerama i kako se ponaša na javnim događajima. Govori joj da će sve to njihova ćerka jednog dana gledati. Zato je i pokušao da naprave neki dogovor. Ona mu je obećala da će potražiti pomoć i otići na lečenje, a Rasta će za to vreme voditi računa o Tari - započinje dobro obavešten izvor za, pa dodaje:

Foto: ATA images

 

- Reper je svestan potencijala svoje bivše žene i želi da joj pomogne, da se na estradnu scenu vrati jača nego ikad. Spreman je da joj opet napiše najbolje pesme i pomogne joj da razvali sa hitovima kao što je pre par godina. Siguran je da ona to opet može. Iako su imali buran razlaz, Rasta zna da je Ana dobar čovek i da kroz život ne ide glavom, već srcem. Zna koliko Tara voli majku, koliko su vezane i želi da baš zato iz Ane izvuče njenu najbolju verziju. Rasta se ponudio da plati sve troškove lečenja u najboljoj klinici ako treba i u Švajcarskoj, a sada je na Ani da ponudu uzme ili ostavi - završava izvor gorepomenutog lista.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".