- Вакцинисао сам се и ревакцинисао одавно. То мора да се уради, то је једино логично. Колико људи знамо који су нестали због вируса, заувек. Ово није више за*ебавање - рекао је Мики.

- Не можете да верујете у Бога, а не у науку. Како то може? Људи смишљају разне ствари које их "штите" од вируса, стављају маст на нос, не знам... (смех) Тешко је радити у време пандемије, све мора да се поштује, оптерећује, али је потребно - додао је глумац.

Фото: АТА имагес

 

Мики је истакао и да је његова улога у филму "Јужни ветар 2" просторно мала, али на гледаоце оставља велики утисак.

- Цар је преживео и он се вади и диже као феникс из пепела. Најгоре је било то што смо радили за време пандемије. У малој смо просторији, има нас десетак и незгодно је. Нисам се плашио, јер сам се одмах вакцинисао - рекао је Манојловић и додао да ли је упознат са криминалним миљеом:

- Ја сам у криминалним структурама упознао неке људе. А и у другим структурама које нису криминалне, у овој земљи и иностранству. Силом прилика. Али су околности биле такве. Да ми је улога Цара блиска, ја бих био то што је он у филму. Ја имам емпатију за људе за разлику од њих. Цар има емпатију и за Мараша и за Баћу и за људе око себе, породицом која није мафиозног типа.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".