Глумица и водитељка Наташа Аксентијевић, позната и као Наташа ДНК, одушевила је јавност фотографијом у купаћем костиму и поруком коју је исписала, а у којој је поменула и Ивану Стаменковић Синди, бившу чланицу групе "Моделс" која и данас важи за једну од најзгоднијих на естради.

 

 

- Кад сам срећна, ја мислим да изгледам боље од Синди Моделс (а она изгледа wоооооw). Некако ми згодноћа изнутра поништи сву моју килажу споља. И кад се цепам од смеха, некако и људи око мене не виде моје физичке недостатке. Најважније је да се радујемо и смејемо, и радост преносимо на све оне који су око нас. Стварно се нема времена за "надр*аност". Смех и добро расположење су пола здравља и пола лепоте. Испробајте на огледалу, смејте се да видите колико сте лепши тако. Ускоро ћете моћи да гледате и моју нову представу, после које ћете сигурно бити прелепи - поручила је Наташа.

На њену поруку којом је одушевила многе није остала имуна ни Ивана Стаменковић Синди коју је и споменула, а за глумицу је имала само речи хвале.

 

 

- Наташа Аксентијевић и Сандра Силађев, вас две сте мени најхаризматичније, луде, препаметне, духовите до суза, ослобођене сваке врсте комплекса (што је у данашње време баш ретко)... Хвала вам што постојите такве какве сте, ја сам просто заљубљена у вас две... Због Сандре сам ишла чак у Пожаревац јер није било карата за њену представу, а долазим обавезно и на твоју, Наташа... Обожавање -- написала јој је Синди Моделс, која и данас важи за једну од најзгоднијих и најлепших Београђанки.

БОНУС ВИДЕО: