Очекивало се да ће сусрет након неколико месеци бити буран, али не и толико емотиван. Варнице су се све време жломиле у студију, а када је Зола одржао дирљиви говор и заплакао, Кулићева је напустила емисију и јецала иза камера.

- Нисам очекивао да ће Зола да се смеје оволико Миљани, шта ли ће мајка Боса рећи? - гласило је питање с Твитера.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/народпита

 

- Желим да буде пријатно, нема потребе да буде другачије. Боље је овако, него да се свађамо. Ја јој не бих препоручио да се са мном свађа, а видим и да сад не жели да ме гледа као ривала. Видим да је свесна да је најбоље да имамо овакав однос. Нећу да се свађам због прасета с њом. Бацила ми је све ствари, гледао сам да ли је бутик или животињско царство - истакао је Зола.

- Је л' ти Миљана недостајала? - упитала је Ивана.

- Није ми недостајала. Она је отишла на своју страну, а ја на своју - истакао је Зола.

- Миљана, ти си сад с Ненадом у вези, како то фунционише? - упитала је Ивана.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/народпита

 

 

- Он има потпуно поверење у мене. Кад бих рекла да желим са Золом да идем на пиће, он би ме пустио, баш ми толико верује - рекла је Миљана.

- Миљана је сад другачија особа. Ненад је сад њој важан, најбоље јој је са њим. Ми не можемо заједно, а њој је са њим, сад океј - рекао је Зола.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/народпита

 

- Зола, хајде сад ти њој реци да је не волиш више - рекла је Ивана.

- Ма, ја волим само себе. Мислим да ме сад лаже, јер ствари које је мени Слађа говорила да су јој стизале, само Миљана може да смисли. Сад видим да плаче, а ја је знам најбоље - казао је Зола.

- Зола сад и ти плачеш - додала је Ивана.

- Слаб сам на њу. Људи говоре да сам је искорисио, за шта? Ма, било је и прошло, нека буде што даље од мене. Био сам млад, изгубљен, упознао са њу и заљубио се. Трудио сам се да је променим, а заволео сам је, искрено. Људи ме питају како сам могао да је волим, пет година сам с њом провео. Да је особа која не зна да прича, па бих је заволео, а камоли она каква је, другачија, посебна. Нисам ни ја очекивао да ћу овако да реагујем. Ни мени није било једноставно сад кад сам видео ово. Признајем борим се против себе. Не желим да будем више с њом. Згазио бих себе и своју породицу када би се помирили - казао је Зола са пуним очима суза.

Миљана је напустил студио и јецала иза камера јер су је очигледно дотукле Золине речи али и сузе. Након неког времена се вратила у студио и наставила емисију.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/народпита

 

- Има ли шансе да се Зола и ти помирите? - упитала је гледатељла.

- Не - рекла је Миљана.

- Не, нема шансе - казао је Зола.

- Чему онда ове сузе? - упитала је Ивана.

- Ја сам јела, па ми се смучило. Ишла сам да повраћам - казала је Миљана.

- Ја сам признао да је мени кренула суза, рекао сам како се осећам и шта мислим - истакао је Зола.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".