Улазак певачице Маје Николић зависи од хонорара који јој понуде. Како је нагласила уколико јој понуде већи хонорар, прихватиће понуду да уђе у ријалити: 

- Ако добијем непристојну понуду, толико примамљиву да не могу да је одбијем, сигурно ћу ући. Мени је то изазов у смислу да заиста очекујем много познатих личности као на "Фарми" или на "Двору". Сваки први ријалити сам ја отворила и ово ће бити прва "Задруга Елита". Свака претходна је била са непознатим личностима, ако не рачунаш Зорицу Марковић - изјавила је Маја Николић, па додала:

- Непристојна понуда је хонорар барем три пута већи од оног 2015. за "Фарму 6". Не смем да причам о томе колики ми је био хонорар, забрањено је уговором, али могу да кажем да сам добила више него што је главна награда. Ја сам сваки пут улазила због новца. Ја сам самохрана мајка два сина, која сам одгајила без алиментације. Сваки пут сам ушла да бих њима обезбедила бољи живот и купила стан.

Маја се такође дотакла и свог односа и других сарадника са Гоцом Тржан: 

- Не бих причала о Гоци Тржан јер одмах себи спуштам енергију и одмах се осећам лоше. Гоца спада у ред људи на естради који нису добре особе, које забијају нож у леђа другима, праве сплетке и оговарају све живе. Један стилиста и један шминкер који је сарађивао са Гоцом Тржан, па и једна стилисткиња, скренули су ми пажњу и рекли да ме Гоца копира. Прошле године сам имала плаву косу, паж фризуру, она исто. Ове године сам Мерлин Монро, Гоца исто. Само пратите колико Гоца копира Мају. Ја нисам имала појма, али су ми те три особе рекле. Све време копира оно што ја радим, мени је то огавно и не могу да причам о особи која је у "Пинковим звездицама" коментарисала дете од десет година које сто пута пева боље од ње. Критиковала је дете јер је отпевало моју песму "Одлази", која је добила три прве награде. Она је детету рекла, а није компетентна ни за један жири јер не зна систем да напише, нити зна да пева, да не треба да пева песме Маје Николић јер су такве баладе безвезе. Ја сам била у шоку када сам чула тај коментар. Схватила сам колико је зла, завидна и болесно љубоморна кад сме себи да дозволи да пљуне моју или каријеру било ког колеге, јер сви боље певамо од ње - рекла је Маја за "Свет", па закључила:

- Сви знају да је у "Тап 011" певала само Ивана Петрес, која убија како пева. О њој све говоре њене песме "Конобарица" и "Стоперка", то је Гоцин ниво. Она јако лоше пева, њен распон гласа је једна октава и два тона. И она коментарише дете које је отпевало песму од три октаве, а дете је развалило песму која је јако тешка. Дакле она није стручна да буде у жирију, ставили су је очигледно да би се народ спрдао са њом.

БОНУС ВИДЕО: