Како медији преносе, Звездан Славнић добио је наводно забрану приласка својој бившој девојци Анђели Ђуричић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга

 

Ова мера је изречена аутоматски одмах након што је Анђела поднела кривичну пријави против свог бившег дечка. Водитељка ХYПЕ телевизије склонила се у Црну Гору првенствено да би се психички средила и да би успела да превазиде оно што је преживела у вези са Звезданом од када су обоје изашли из Задруге 6.

Не знамо да ли је Звездану уручено решење о мери забране приласка, али свакако ће бити послато на његову адресу ових дана. Он наводно нема права да прилази Анђели, али ни да контактира са њом. Он није желео да даје изјаве за медије све док се не упозна са пријавама. Како сазнаје поменут медиј, проблеми у њиховој вези и напољу били су врло велики. Наводни разлог за то што га је оставила, био је тај што је ударио.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zadruga Official

 

Према речима извора, пре него што је Анђела отишла у Црну Гору, она и Звездан су се посвађали, а он је наводно ударио и нанео јој повреде. Она о овоме има и доказе. Водитељка телевизије ХYПЕ спаковала се и отишла код родитеља у Црну Гору. Уз подршку целог колектива она је отпутовала да се цела ситуација мало среди и онда је тек после неколико дана признала раскид. Међутим, то је на њу оставило јако велике трауме тако да је посећивала и психолога како би имала храбрости да цео овај проблем реши на суду како би и требало да буде. Анђела је дуго времена провела разговарајући са адвокатима и са психолозима како би била спремна да се упусти у овај процес после свега шта је преживела. Уколико се на суду докаже све из кривичне пријаве која је поднета, Звездан би могао да добије до 5 година затвора. За насиље у породици са тешким телесним последицама запрећена казна затвора је чак и до 10 година. С обзиром на то да је Звездан већ осуђивано лице приликом одмеравања казне суд то може да узме као отежавајућу околност. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".