Наиме,Ана никада није крила да је срећна што је дете добила баш са Растом који је, како певачица тврди, најбољи тата на свету. Ипак, Ана открива да Тара има татину нарав, да не воли правила и да већ сада четворогодишњакиња зазире од рутине и свакодневних обавеза.

- Пре неки дан ми каже: "Мама, нећу да идем у вртић ни у школу, ни на факултет". Питам је како неће, каже да не воли то. То је на оца гарант повукла. Ја сам волела и вртић и школе, све уредно ишла, завршила, међутим, то њу уопште не интересује. Надам се да ће се временом то променити. Свакако, баки и деки, Растиним родитељима, то не сме да каже јер им се никако не би допало - открива Ана и додаје: - Као што ни мене моји родитељи нису спутавали када је реч о одабиру професије, наравно да ћу и ја Тару подржати у било чему што буде одабрала, али инсистираћу на томе да мора да има солидно образовање. Мислим да је то за једну младу жену у садашњем тренутку веома важно. То нема везе са оним: "Донеси ми диплому!". Не мора ни да заврши факултет, нити да дипломира, али мора да прође неку школу. То је процес сазревања у ком учиш свашта нешто, укључујући и животне ситуације. У суштини, најмање научиш на самом факултету, све време заправо учиш кроз праксу. Не мора да дипломира, али мора да спрема испите, да научи шта су обавезе. Не постоји ништа сексепилније од образоване жене.

Ћерка Ане Николић и Стефана Ђурића Расте има само четири године и јасно зна шта жели, а шта не, што је особина, коју је по свему судећи наследила од маме. Ана је решена да је обавезама и одговорности научи од малих ногу, док је тата ту за опуштање и оне најлепше тренутке, када је све дозвољено.

 

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".