- Кад сам била мала, деца су ме задиркивала јер се не презивам на "ић" као сви остали. Тада ми је било криво што се презивам овако, а онда сам схватила да је то моја предност јер сам и својим презименом другачија од других. Сигурно га нећу променити ни када се будем удавала, могу само да додам мужевљево на своје - рекла је Егеља и додала да планира само један брак:

- Имам дечка и све је у најбољем реду када је мој љубавни живот у питању. Желим да када се удам, то буде једном и заувек. Волела бих да имам двоје или троје деце, и дечака и девојчицу.

У основној школи је, како каже, заволела и музику и фолклор. Играла је у културно-уметничком друштву 15 година и пропутовала пола света на турнејама.

- Са девет година сам почела да играм фолклор, а већ са 12 година сам путовала по читавој Европи: Словенија, Турска, Италија, Шпанија... Било ми је тешко, јер на путовањима нисам имала маму, па сам морала сама да научим да шијем ношњу. Била сам у првој постави КУД "Лазар Хребељановић" и имала сам одличну екипу. Онда се полако једна другарица удала, па друга, трећа и тако се расуло друштво - испричала је водитељка, која се осврнула и на период средње школе:

- Ишла сам у Пету економску школу у Раковици. И тамо сам се такмичила, али овога пута у атлетици. Трчала сам на 800 метара и догурала до републичког такмичења. У средњој сам се први пут и заљубила, па сам после имала проблем како да раскинем ту везу.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".