Кристијан је желео да поравна рачуне и да му Филип у лице каже све оно што је о њему причао у ријалитију. До овог сусрета није дошло, а како сада преносе домаћи медији, Цар је пријавио Кристијана полицији у Србији и у Хрватској.

Филип је наводно забринут за своју безбедност и очекује да на граници са Србијом добије полицијску заштиту. Овим поводом се огласио Кристијан и открио:

- Ја сам тренутно на лепом плавом Јадрану. Прошао сам јахтом поред Цриквенице, махнуо сам руком и рекао тамо је један мали миш, Филип Цар, а ми смо овде на мору прави капетани и права флота на јахти. Мишеви који се налазе у рупи, не могу се називати ни флотом, ни капетанима - рекао је Голубовић, а затим додао:

Фото: АТА имагес

 

- Пошто је кукавица која ме је прозивала све време, мислећи да ће да му прође воз, а не сме да се појави испред мене и да се извини, као што ће морати пре или касније. Цар је досегао статус цинкароша или шмекера који је рекао боље да га пријавим полицији и она да одреди меру удаљавања и да не могу да му приђем, да би он могао да се осећа слободним. Он је Кристијана Голубовића наместио у полицији у дослуху са Бујановком. То су неке методе које само цинкароши и п*чке користе и не чуди ме ни од ње ни од њега јер су већ неколико пута то радили. Видели сте тамо у "Задрузи", чим дођу редари они кукају, а кад дођу редари они су мањи од маковог зрна - рекао је Кристијан Голубовић.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: