- Океј, није било свеједно наравно. Али, видела је да сам заљубљена и рекла ми је : "Ако си ти срећна и ја сам". Сада је све одлично, била је код Јоване спавала, сада је у бољем односу са њом него са мном - открила је Анита.

- Нису они срећни што се све то тако дешава у мом животу, што је јавно и транспарентно. Није то сад проблем са Анитом, они знају за моје везе и живот већ годинама. Већи је проблем што су ме жељни, колико им фалим у животу. Они су мало старији и другачије све схватају. Ја сад одлазим од куће, имам жену, ето, она и дете има, имам неку другу породицу и као да се растајемо. Баш је било емотивно када сам им рекла, плакали смо сви заједно, а када видиш очеве сузе, највише те заболе. Ја сам јако везана за породицу. Никада им не бих ускратила, ни њима ни себи, да постанем мајка и подарим им унуче. Тако да полако радимо на томе. Видећемо Анита и ја све детаљно, колико сам се распитивала има нека клиника у Прагу, па полако има времена. Али то је план да се деси у блиској будућности - изјавила је Матора.

Подсетимо, овај љубавни пар упознао се током шесте сезоне ријалитија Задруга. Станојловићевој је ово прва веза са женом, док је Матора одавно јавно говорила о свом сексуалном опредељењу.

Неколицина бивших задругара је присуствовала догађају, а Марко Ђедовић је и кум поред Тамаре, Маторине дугогодишње другарице из спољњег света. Анита је узела презиме своје партнерке и сада је званично Анита Томић.

БОНУС ВИДЕО: