Легенда фолк музике Нада Топчагић већ годинама добија понуде да уђе у ријалити, али ипак се није определила за улазак у ову врсту ТВ формата.

Међутим, певачица је сада наводно са челницима "Пинк" телевизије договорила озбиљну цифру за улазак у "Задругу 7", као и посебне услове јер тамо жели да се осећа као права звезда.

– Нада није хтела да чује за ријалити, али је након много убеђивања пристала да поприча са продукцијом. Стварно су јој понудили специјалне услове које нико, никад у ријалитију није имао. Како је сада концепт ријалитија потпуно другачији и биће доста јавних личности, Нади се свидело јер су већ неке њене колеге потписале уговор. Знам да је тражила доста новца, али и услове попут тих да има своје купатило које ће делити са једном колегиницом, да може да спава поподне и да не спава у соби са свима, већ да има апартман - прича извор за медије.

Фото: АТА имагес

 

 

- Стриктна је била да у тоалету нема камера. Нада је предуховита, има много догодовштина тако да њу не можеш да не волиш. Колико знам, она ће тамо бити специјална гошћа, те је нагласила да може да остане свега три недеље.

Подсетимо, водитељ Марко Ђедовић открио је детаље везане за нову сезону ријалитија, али и изнео информацију да у "Задругу 7 Елита" улази популарна певачица и да ће се многи изненадити када је буду угледали, а да ли је зиста Нада у питању, остаје да сазнамо.

(Папарацо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".