Kristijan je želeo da poravna račune i da mu Filip u lice kaže sve ono što je o njemu pričao u rijalitiju. Do ovog susreta nije došlo, a kako sada prenose domaći mediji, Car je prijavio Kristijana policiji u Srbiji i u Hrvatskoj.

Filip je navodno zabrinut za svoju bezbednost i očekuje da na granici sa Srbijom dobije policijsku zaštitu. Ovim povodom se oglasio Kristijan i otkrio:

- Ja sam trenutno na lepom plavom Jadranu. Prošao sam jahtom pored Crikvenice, mahnuo sam rukom i rekao tamo je jedan mali miš, Filip Car, a mi smo ovde na moru pravi kapetani i prava flota na jahti. Miševi koji se nalaze u rupi, ne mogu se nazivati ni flotom, ni kapetanima - rekao je Golubović, a zatim dodao:

Foto: ATA images

 

- Pošto je kukavica koja me je prozivala sve vreme, misleći da će da mu prođe voz, a ne sme da se pojavi ispred mene i da se izvini, kao što će morati pre ili kasnije. Car je dosegao status cinkaroša ili šmekera koji je rekao bolje da ga prijavim policiji i ona da odredi meru udaljavanja i da ne mogu da mu priđem, da bi on mogao da se oseća slobodnim. On je Kristijana Golubovića namestio u policiji u dosluhu sa Bujanovkom. To su neke metode koje samo cinkaroši i p*čke koriste i ne čudi me ni od nje ni od njega jer su već nekoliko puta to radili. Videli ste tamo u "Zadruzi", čim dođu redari oni kukaju, a kad dođu redari oni su manji od makovog zrna - rekao je Kristijan Golubović.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO: