С обзиром на дискутабилан тајминг порођаја, код многих је прорадила сумња да ли је Зола отац њеног детета, а ни сам задругар није сигуран да дете није његово.

- Зола, како се осећаш након што се Ина Рајзингер породила? - упитала је Ивана.

- Да ли је истина да је Кајли твоја ћерка? - упитала је Ивана.

- Ушао са у ''Задругу'' 22. Октобра. Тада ми је Боки рекао да нам доводи две девојке у кревет, а један од њих је била Ина. ало смо причали, десило се шта се десило. Седам дана након тога је рекла да сумња да је у другом стању. Два пута смо радили тест, који је показао да није у другом стању. Однос је био ризичан, али након што се доказало да није трудна, био сам сигуран да није у трудна. Она је говорила да није у другом стању, а мојим фановима је рекла да јесте, али да ја нисам погодан за оца због мог понашања у ријалитију. Нисам ја неки папак да не прихватим дете, уколико је моје. Дописивала се са мојом подршком где тврди да је моје, имам поруке, а мени је синоћ рекла да не бринем и да није са мном затруднела. Ја сам сад приморам да урадим ДНК тест како бих знао, јер не желим да не будем поред детета, уколико сам ја биолошки отац. Моја мајка се не осећа добро због ове ситуације, јако је узрујана. Нисам одрастао с оба родитеља, а моја мајка не би могла да замисли да ја допустим да моје дете такође одраста без оца. Стоји да нисам ни бајан, ни сјајан. Сад ћу да ти пустим шта сам јој послао - рекао је Зола.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Не капирам због чега ми не одговараш на поруке. Други људи ми говоре да се са њима чујеш, а са мном не желиш? Да ли је реч о медијској прашини, или си стварно трудна са мном? Није страшно ако си са мном затруднела, не бих никада дао да моје дете одраста без мене. Не знам због чега ми се не јавиш? Објасни ми?! - гласила је гласовна порука коју је Зола упутио Ини.

- Ја сам видела шта ти је и она одговорила, а ти реци сам ако желиш - рекла је Ивана.

- Не знам како људе није срамота да форсирају да ли сам ја трудна или не на самом финалу, то је мој живот. Да је Золи стало толико, он би ме позвао раније и покушао да сазна - написала је Ина неком од Золиних фанова.

- Делује као да се увредила јер јој ниси пришао током финалне вечери - рекла је Ивана.

- Кажу да одређени број жена који се налазе у тој ситуацији не желе да кажу оцу свог детета да је његово, јер не планирају живот са њим, јер нису то дете направили у емотивној вези. Не могу да будем миран док не сазнам - поручио је Зола.

Да подсетимо, Бивша учесница "Задруге" и бивша девојка Лазара Чолића Золе, Кристина Ина Рајзингер, се породила и на свет је донела ћеркицу којој је дала име Кајли.

Ина је у ријалитију "Задруга" била интимна са Золом, а спекулисало се и да је тада остала у другом стању.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".