Водитељка "Задруге", Душица Јаковљевић, подвргла се операцији носа, али и липосукцији подбратка и руку. Она је сада објавила најновију фотографију, а њени пратиоци су се збунили јер јој је брада веома мала у односу на лице, те као да је више нема.

Насмејана Душица похвалила се изгледом и брзим опоравком, а показала је и како изгледа само два дана након чак три интервенције. Она је у петак поново оперисала нос и то је послењи захват који је имала на овом делу лица како би кориговала све неправилности.

Међутим, њени пратиоци уочили су да јој је брада веома мала, те да након липосукције подбратка изгледа доста другачије и уследило је питање: "Где ти је брада?". Ипак, изглед њене браде, помало је последица и филтера који је користила приликом фотографисања, а засигурно да јој је након липосукције и овај део лица доста мањи.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ово је прва хируршка операција носа. Добро се осећам. Поред те операције сам имала још две интервенције, јер, када сам већ ишла под нож, онда сам урадила још нешто. Радила сам и липосукцију подбратка. Иако људи кажу да нисам имала ништа - имала сам мало. Смањила сам и мишицу. Све сам смањила и скратила што ми се није свиђало - рекла је Душица кроз смех и рекла да је све прошло у најбољем реду:

- Мени никада није било боље излажење из те наркозе, анестезије. Супер је било, чак су ми медицинске сестре рекле: "Да су сви пацијенти као ти било би супер". Тако да, слушам упутства, мало чешће хоћу да устајем сама, они ми не дају, и мој доктор ми је забранио да имам пуно интеракција са људима у наредних неколико дана. Једва чекам да видим какав ми је нос и како ће све то да изгледа када се скине.

Фото: Инстаграм принтскрин/ dusicajakovljevic

 

 

- Хрскавица ми је испала... Цео нос је отишао у лево због девијације и онда ми је хрскавица доле испала, тако да смо само скратили хрскавицу , а не нос. И мало сам средила грбицу. Многи су је волели, али ја нисам.

Без обзира што је имала интервенције и што је пред њом опоравак, постоји шанса да ће пред камере стати и пре септембра, односно пре почетка нове сезоне "Задруге".

- Можда ћу и долазити мало да радим "Народ пита", али за "елитну" сезону - елитни нос - рекла је водитељка за ХИТ

(Инфомер)

БОНУС ВИДЕО: