У току је многима омиљено годишње доба до којега се одбројава целе године. А иако смо уверени како нас чека најлепше раздобље без много стресова и проблема, нису сви те среће.

Наиме, због одређених ће астролошких збивања неки знакови Зодијака мрвицу испаштати када је потпуно уживање у питању, а ви у наставку сазнајте јесте ли међу њима.

Рак

Ракови, ово би лето могло да вам буде тешко јер Венера ретроградно пролази кроз вашу другу кућу новаца и вредности. Осећај недостатка могао би да вас преплави 22. јула.

Фото: Профимедиа

 

 

Можда ћете се осећати као да су вам ресурси исцрпљени, али ово ће вам раздобље открити да сте спремни поново да потврдите своје вредности и кренете за оним што заиста желите.

Девица

Девице као перфекционисти не воле када ствари не иду онако како су планирали, а тога би могло бити прилично на лето 2023. године. 10. јула, агресивни Марс ући ће у вашу кућу идентитета због чега ћете се вероватно често осећати љутито. Уз то, недостајаће вам самопоуздања и бићете рањиви због љубоморних и огорчених људи.

Водолија

Почевши од 22. јула, Венера ће ретроградно ући у вашу кућу партнерства и дати вам прилику да видите што не функционише у вашим односима. Овог ћете лета почети да преиспитујете своје везе, нарочито оне љубавне и суочите се с њима очи у очи. Шта заправо желите? Јесте ли у љубави тражили погрешне ствари? Неке старе навике више вам не доносе радост? Размислите и откријте, реците које су ваше жеље и дајте простора свом партнеру да уради исто.

Фото: Профимедиа

 

 

Риба

Изазови овог лета инспирисаће вас на начине које још не знате. Сатурн, планета одговорности, креће се кроз вашу прву кућу, представљајући вам стварност онога што јесте. Можда мислите да сте потпуно одрасли, али Сатурн каже да има још тога за учинити. Обузеће вас нови осећај самосвести, самооткривања и самопоуздања, али тек након што преузмете радикалну одговорност за себе и своје поступке. Вероватно ћете се осећати исцрпљено са Сатурном на овом положају јер сте оптерећени послом и присиљени да се суоче с неуспехом и несигурношћу. Али то су само нуспојаве Сатурнове амбиције и дисциплине, пише Сторy.хр.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".