Јарац је знак који се повезује са дисциплином, амбицијом и озбиљношћу, а пун Месец у овом знаку може само да појача ове карактеристике. Пун Месец у Јарцу почео је 3. јула 2023. године. Први пун Месец у летњој сезони враћа на реалност, искреност, ослобађање од токсичних и застарелих шаблона понашања које нам стварају параноје, узнемиреност, страхове, носталгију, као и превазилажење ствари које су нас емотивне спутавале.

Фото: Профимедиа

 

 

Гледано кроз очи астрологије, пун месец у Јарцу нам допушта да се лакше суочимо са оним што осећамо, али на много дубљем нивоу. Такође, пун месец у Јарцу утиче на три планете: Меркур, Јупитер и Сатурн, Управо оне нас у ретроградном ходу инспиришу да будемо опрезни приликом планирања, да не претерујемо са постављањем циљева и да останемо практични.

Ево шта пун Месец у Јарцу доноси сваком од астролошких знакова:

Ован

Овновима се завршава захтеван и напоран период на послу, што вам отвара могућности за напредовање. Једна врата се затварају, а друга се отварају - искористите то да подигнете каријеру на виши ниво.

Бик

Уколико сте се трудили да и себе и друге разумете на дубљем нивоу, овај пун месец доноси јасноћу која вам је била неопходна. То ће вам помоћи да постанете боља особа, све док имате отворен ум.

Близанци

Астрологија саветује Близанце да користе безбрижан приступ да би се повезали са особама до којих им је стало. Потреба за блискошћу довешће вас до стварања квалитетних веза и са новим људима.

Рак

Иако се ваше емоције стално мењају, ви ћете посебно у овом периоду да жудите за стабилношћу и сигурношћу. Проналажење особе која вас познаје у душу и уједно вам нуди сигурност за којом толико чезнете може да буде изазовно. Али, ако пронађете такву особу, требало би да је држите као мало воде на длану.

Лав

Идеално је време да пронађете праву рутину које ћете се придржавати. Не дозволите да ваше импулсивно понашање промени вибрацију и направи пометње коју вам доноси овај пун месец.

Девица

Преузимање претходно проверених ризика је најбољи начин да дочекате овај пун месец. Уместо да улећете у односе и ситуације без икакве процене, покушајте да проверите у шта се упуштате. Звезде вас саветују да истражите, проверите чињенице и поново прочитајте сваки уговор да бисте осигурали минимални губитак и максималну добит.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Проведите пун Месец уз породицу, пријатеље или гледање филмова. Повезивање са онима са којима сте блиски и време проведено у кућном амбијенту даће вам снагу и мотивацију да освојите свет у данима који следе.

Шкорпија

Посла и обавеза имате преко главе, а пун Месец у знаку Јарца неће "штедете" ни на вама. Доноси вам нове задатке чија реализација неће смети да чека. Зато ће бити важно да пронађете макар мало времена за опуштање.

Стрелац

Време је да промените импулсивну навику трошења новца. Уместо да купујете из хира, боље је да погледате шта има на снижењима. Немојте исцрпљивати свој банковни рачун због најновијег тренда и чувајте рачуне у случају да се предомислите и схватите да вам то што сте купили заправо уопште није потребно.

Јарац

Уколико сте се осећали изгубљено у осећањима, пун Месец у знаку Јарца помоћи ће вам да се усредсредите на ум и срце. Завирите у себе да бисте оно што осећате обрадили на дубљем нивоу. Једноставна медитација или вежбе дисања могу да буду од помоћи.

Водолија

Иако сте навикли да будете окружени великим бројем људи, сада осећате потребу да се осамите. То не мора да буде  нужно лоше! Искористите самоћу да преиспитате шта заиста желите у животу и да залечите неке старе ране.

Рибе

Пријатељи са којима неко време нисте разговарали могли би да вам се врате у живот, у нади да ћете се поново повезати. Да ли ћете прихватити њихов позив или не зависи искључиво од вас. На вама је!

БОНУС ВИДЕО: