Меркур у Раку неким знацима донеће стабилне финансије, а неки ће осетити праву катастрофу. Проверите шта доноси вашем хороскопском знаку.

Ован

Овнови, не будите лењи, имаћете много пословних обавеза, које траже нова финансијска решења. Искористите позитиван утицај Венере да радите што више можете, јер ће вам се исплатити. Промислите своје кораке пре деловања како бисте остварили велики финансијски успех. Није време за мењање посла и скупе куповине.

Бик

Бикови, доста жаљења на животне прилике. Меркур у Раку носи негативан утицај на вашу недељу, и на плану посла, и на плану финансија. Не претерујте с радом, не јурите за новчаним наградама, не трошите новац без разлога. Цените оно што имате.

Близанци

Близанци, вама Меркур носи негативно и погоршања на финансијском плану. Ретроградни Нептун вам долива уље на ватру и доноси потешкоће. Морате мислити позитивно, јер само тако и можете доћи до неког финансијског успеха.

Рак

Ракови, ако не засучете рукаве, успеха неће ни бити. Не користите лукавства и не ослањајте се само на своју срећу. Тражите новчану помоћ од вољених особа ако вам је потребна.

Лав

Лавови, ово није време за скупе куповина, кредите, хипотеке... Почните да штедите. Имаћете потешкоћа на послу, изазване ретроградним Нептуном, па вам то доноси бројне изазове. Не губите оптимизам, ова фаза је пролазна.

Девица

Девице, Меркур утиче негативон на вас, али срећа вас неће заборавити. Оставите ове недеље по страни покушаје да поправите финансије. Посветите се учењу нових знања, што ће вас довести до промене посла и бољих новчаних прилика. Није време за важне куповине.

Вага

Ваге, за вас имамо добре вести: ове недеље стижу позитивни резултати ранијих послова. Искисталисаће се резултати ваших постигнућа и смеши вам се пословни пут. Ако добијете критику, немојте се љутити, већ је примените.

Шкорпија

Шкорпије, будите искрене с колегама, јер ће то бити схваћено на прави начин и може утицати на вашу финансијску ситуацију. Не ширите трачеве јер вам могу урушити углед и одвести вас у хаос финансијских и пословних проблема.

Стрелац

Стрелчеви, имате времена да се бавите финансијама и уложите труд. Успех вас чека кад положај Меркура буде повољнији за вас. Никоме не дајите празна обећања, јер ти људи после могу бити важни за ваш финансијски препород. Промене позитивно утичу на ваше финансијско стање.

Јарац

Јарчеви, не трошите више него што вам треба, направићете непотребне проблеме. Не кршите правила, звезде нису у добром положају за вас. Будите скромнији и не узајмљујте се, а не позајмљујте ни ви новац другима, јер је ризик да вам се новац никада не врати назад.

Водолија

Водолије, Меркур није у идеалном положају за вас, тако да морате бити особа од поверења колегама или пословним партнерима. Не радите ствари које негативно могу утицати на ваш пословни успех и новчано стање. Не верујте превише интуицији, да вас не би одвела на погрешан пут.

Рибе

Рибе, чекају вас бројни изазови, промене планова, па останите смирени, али спремни на све. Стижу неочекивани трошкови, суздржите се од расипања и пажљиво баратајте новцем. Због новца ћете се посвађати с пријатељем или вољеном особом, па будите опрезни када дођу те приче на дневни ред.

БОНУС ВИДЕО: