Водитељка Наташа Аксентијевић већ годинама је на малим екранима, а о приватном животу ретко говори.

Она је пре неколико месеци испричала све о свом почетку каријере, приватном животу и браку и открила детаље за које јавност до тада није знала.

 

 

Емисија "ДНК" који је Наташа водила, прославила ју је, а Наташа је тада открила шта највише памти из тог периода.

- То је изузетно велики број ситуација које ћу ја памтити цео живот. Једна велика животна школа, свашта сам научила, а пре свега то да се не нервирамо око небитних ствари. Постоје људске судбине које су доста компликоване, тешке и замршене, постоје људи који немају много, али имају велику срећу, а постоје они и које не занима ништа у животу. На почетку ми је било чудно, а онда сам схватила да је много таквих људи који сумњају у своје очинство. Што се тиче емисије у којој су се појавили Марко и Дивна ДНК, ја сам мислила да је мени екипа наместила саговорнике, као неку скривену камеру, а уствари не, то је животна судбина да жена говори испред мужа да га је преварила са комшијиним сином, а комшија седи поред - рекла је она тада.

 

 

Мало ко зна да Наташа, поред завршеног Универзитета драмских уметности, има и диплому докторских студија на комуникологији.

Аксентијевићева је тада испричала да је у једном периоду живота крала струју за потребе свог приватног бизниса.

- Да, то сам већ причала. Живот вам донесе различита искуства, упозна вас са различитим људима који вам дају различите предлоге. Ако сте сликар наивац, можда помислите да то може бити забавно. Мени је било за један приватан бизнис, бавила сам се угоститељством. Доста добро кувам, па сам мислила да могу да будем власник угоститељског објекта. То и данас функционише, али се ја тиме не бавим на начин на који сам се некада посвећено бавила - рекла је Наташа.

(Нова)

БОНУС ВИДЕО: