Након што је певачица пријавила бившег супруга за узнемиравање и наводне претње, некадашњи фудбалер је узвратио истом мером, а како су пренели медији, обома је изречена мера забране приласка и комуницирања у трајању од 30 дана.


Усред турбулентног периода, Славица је утеху пронашла поред новог партнера, ако је судећи према сликама на мрежама. Ћуктераш од развода јавности није представила ниједног свог партнера, а сада се спекулише да је у вези са познатим ди-џејем из Новог Сада, Владимиром Ацићем. 

Управо је он поделио на свом Инстаграму фотографију са Славицом, где позирају загрљени, а оваква фотка би се врло лако могла схватити као пријатељска, Ипак, пре неколико часова, Ацић је на стори ставио слику где му је Славица у наручју, где много више личе на заљубљени пар. 

Foto:Printskrin/Instagram/cukterasslavica

 

Поред тога, Славица је на свом профилу објавила слику цвећа које је добила, а готово је јасно да јој је прелепи букет поклонио управо ди-џеј, будући да је ту њену објаву поделио на свом профилу. 

Оно што су сви одмах приметили јесте Славичин осмех од ува до ува, па певачица заиста делује срећно и заљубљено у новог изабраника.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".