Халид Муслимовић један је од најпопуларнијих певача на овим просторима, а каријеру је градио искључиво на песмама, док је приватни живот чувао даље од очију јавности.

Оно што се зна, јесте да је Халид већ више од две деценије у браку са Аделисом Хоџић, са којом има ћерку Лејлу и сина Ениса.

Фото: АТА Имагес

 

 

Као и Халид, и његова супруга се бави певањем и веома је позната певачица у Босни. Упркос бројним искушењима на које их је стављала професија, њих двоје су успели да одрже свој брак.

Певач о свом приватном животу ретко говори, а иако му је и супруга јавна личност, ретко имамо прилику да их виђамо заједно на догађајима.

Такође и њихова деца се врло ретко појављују у медијима, а његов син је био једно време у жижи интересовања медија када се писао да је у вези са познатом блогерком Зораном Јовановић.

Подсетимо, Халида Муслимовића је тужила пријатељица од које је наводно позајмио новац у износу од 45.750 евра, са каматом од 4.600 евра, због чега су завршили и на суду.

- Ништа није истина, време ће показати. Не волим неправду, али шта ћете. Свако од нас има нешто што му није на срцу, али шта ћу. Шта да радим? Ја сам чист к’о суза, поштен. Радим свој посао. Међутим то што неки желе да се убаце у мој живот са тим глупостима. То је срамота. Срећан сам, чист сам. Размишљам о музици и о својим унучићима. О својој породици и бизнису - рекао је Халид.

БОНУС ВИДЕО: