Рада Манојловић отворено је причала о емотивним бродоломима које је доживљавала, а многи су очекивали да ће пет година дугу везу са Харисом Берковићем крунисати браком. Пар се на изненађење свих растао, а разлог је наводно тај што певачица није спремна да има породицу.

 

 

- Као јако млада је остала без мајке, те је сву бригу око домаћинства и породице преузела на себе. То је умногоме утицало на њено здравствено стање, као и на начин на који гледа на живот - рекао је извор близак певачици и додао да се Рада од Хариса Берковића растала након пет година везе јер није била спремна да оснује породицу.

 - Рада крије многе ствари о својој вези са Харисом. Иако га увек у јавности хвали, није све било идеално, а Берковић никада није могао да разуме то што она није спремна да има дете. Одувек је маштао о томе да ће имати велику породицу и био је увређен због тога што Рада не дели његове снове. То је био један од разлога због којег су се разишли - рекао је извор за Ало!.

Подсетимо, раније се говорило да се пар растао јер певач није био спреман да се жени.

Фото: АТА имагес

 

 

- На самом почетку њихове везе Харисови нису баш били одушевљени снајом, али годинама су је заволели и сада је гледају као ћерку. Баш због тога су недавно Хариса стисли, и обавили са њим озбиљан разговор. Шест година су у вези, а не размисљају ни о венчању, ни о деци. Рада би волела да се оствари као мајка, али она неће да форсира Хариса, јер он сматра да је још млад да се оствари као родитељ, и она то поштује. А, њој године ипак иду, има 37, време је да рађа - рекао је анонимни извор близак пару и навео да су Хариса саветовали родитељи да одлучи шта жели у будућности.

 

Фото: Принскрин/Инстаграм/_harisberkovic

 

 

- Радин тата их висе ни не пита око деце, дигао је руке од тога, не нада се, него кад се деси, бице пресрећан, неће да размишља о томе јер се само нервира. Харису су недавно његови рекли. "Или жени Раду или је остави. Њој године иду, није у цвету младости, ако нећеш да се женис и остварујеш као отац, пусти девојку да нађе своју срећу . Она треба већ да се оствари као мајка. Види шта ћеш, овако не можеш више са њом". Запретили су Харису, а када је то пренео Ради, она је била изненађена, а имам утисак и да јој је било драго, јер је осетила њихову подршку - рекао је након развода извор за "Стар".

БОНУС ВИДЕО: