Бојанове баладе биле су утеха разочараним у љубав, али како сам каже желео је да напише и неку социјалну песму. Међутим, није му пошло за руком: 

- Покушавао сам да напишем више пута неку социјалну песму, али једноставно нисам успевао. Увек ме нешто понесе и то се заврши као љубавна песма. Ваљда човек траба да поседује неку зрелост за тако нешто, а могуће је да је ја још увек немам. Ја сам се својом првом песмом "Више те нема" некако већ одредио у ком правцу ћу ићи.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Нова песма "Четири зида" настала је у специфичним условима: 

- Ја сам ту песму написао када је била она чувена изолација у време короне и када су ме покупили на граници. Био је неки празник у Црној Гори и није било никог. 14 дана сам био у једном одвратном, напуштеном хотелу. Тада сам написао ту песму "Четири зида". Замислите то, становник земље који има где да буде и то му ураде. Али такви смо ми као друштво, често смо лицемерни. То време су неки људи искористили како би тестирали своју моћ. Да виде колико могу дати. То је страшно било, заиста - присетио се певач у емисији "Пулс Србије". 

БОНУС ВИДЕО: