Владимир Дамјановић, власник коњичког клуба је открио како се догодила несрећа у којој је погинуо Владимир. 

- Он је 7 година био тренер у нашем клубу, а последњих годину дана није јер сам ја повукао коње са хиподрома, због лоших услова који су тамо, нажалост. Владимир тамо има два коња, галопера - почео је Владан.

FOTO:ATA images

 

Којо је из најбоље намере покушао да заустави коња који је збацио јахача, али је нажалост исход био фаталан: 

- Владимир је радио ту у Београду, на хиподрому. Овај случај, ово што се њему десило, то се деси једном у две милијарде случајева. Он је изашао да заустави коња који је збацио јахача и коњ је налетео на њега у пуном галопу. Значи, директан судар... Нико ту није крив, ни коњ ни он... Ја не могу да верујем да се ово десило - изјавио је Дамјановић који већ ради четрдесет година као истакнути тренер и додаје: 

- Они једноставно нису видели једно друго. Ни коњ њега, ни он коња. То је као кад човек падне с тротинета и погине, нешто невероватно да се деси.

Коњ који је ударио Којиног брата је био његов коњ. 

- То је коњ који је био у тренингу код њега, значи његов коњ. Владимир је био десет дана у коми на ВМА, са вишеструким повредама главе и тела... Не знам шта бих Вам више рекао. Страшно. Изгледа да Бог себи стварно зове најбоље. Он је био непоновљив! духовит, увек за шалу... Ето - закључио је Којов пријатељ.

Глумац Никола Којо је рођен је 5. септембра 1967. и има 56 година.

Прославио се улогама у бројним филмовима, а највише у филму  "Ми нисмо анђели" из 1992. године.

Уписао је глуму 1987. из трећег пута у класи професора Предрага Бајчетића, а оженио се са Александром са којом има ћерку Ану и још две девојчице које су близнакиње.

Николина супруга је млађа од њега 12 година, рођена је у Сарајеву и била је у споту Здравка Чолића за песму "Моја драга".

Никола Којо се опробао и као режисер у филму "Стадо".

У детињству је желео да буде музичар, али га је животни пут навео на глумачку позорницу.  

Којове колеге са класе такође имају запажене каријере. Са њим су студирали: Анита Манчић, Уликс Фехмиу и Вјера Мујовић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: