Водитељка и некадашња задругарка, Ивана Шопић открила је због чега је Жељко Митровић дао назив наредној сезони ријалитија "Задруга 7- Елита". 

 -Могу да приметим да је интересовање за "Задругу 7" веће него било које интересовање за претходне "Задруге". Гледаоци постављају пуно питања, да ли "Задруга 7" носи назив "Елита" због можда елитног амбијента који ће бити у просторијама у Шимановцима или због елитних учесника или ће "Задруга" сама по себи бити елитна јер ће у њој учествовати најбољи играчи који су обележили "Задруге". Сигурна сам да челници телевизије Пинк спремају један спектакл, који ће без текста да остави и нас, који смо на све спремни и који очекујемо буквално све. Колико могу да намиришем ово је нешто што ће никог неће оставити равнодушним и мислим да нико од нас није спреман на оно што нас чека, а у томе је и чар - рекла је Ивана, па додала:

- Од "Задруге 7 - Елита" очекујем да тамо елитно буде све и мислим да је ово оно што је требало гледаоцима и ово је оно што су тражили. Људи који раде на пројекту ослушкују жеље гледалаца и мислим да ће добити баш оно што желе, чак и преко тога. Врло сам узбуђена и мислим да је ово спектакл који никад није нигде забележен и драго ми је што ћу бити део њега. Мислим да нико није спреман на оно што нас чека! Елита ће да покори све пред собом и издоминира у свом, елитном стилу - рекла је.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: