Bojanove balade bile su uteha razočaranim u ljubav, ali kako sam kaže želeo je da napiše i neku socijalnu pesmu. Međutim, nije mu pošlo za rukom: 

- Pokušavao sam da napišem više puta neku socijalnu pesmu, ali jednostavno nisam uspevao. Uvek me nešto ponese i to se završi kao ljubavna pesma. Valjda čovek traba da poseduje neku zrelost za tako nešto, a moguće je da je ja još uvek nemam. Ja sam se svojom prvom pesmom "Više te nema" nekako već odredio u kom pravcu ću ići.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

Nova pesma "Četiri zida" nastala je u specifičnim uslovima: 

- Ja sam tu pesmu napisao kada je bila ona čuvena izolacija u vreme korone i kada su me pokupili na granici. Bio je neki praznik u Crnoj Gori i nije bilo nikog. 14 dana sam bio u jednom odvratnom, napuštenom hotelu. Tada sam napisao tu pesmu "Četiri zida". Zamislite to, stanovnik zemlje koji ima gde da bude i to mu urade. Ali takvi smo mi kao društvo, često smo licemerni. To vreme su neki ljudi iskoristili kako bi testirali svoju moć. Da vide koliko mogu dati. To je strašno bilo, zaista - prisetio se pevač u emisiji "Puls Srbije". 

BONUS VIDEO: