Публика ће пратити животе Ђолетове ћерке Сивије, брата Гагија, сестрића Бакија Б3-а, братанаца Адама Ђоганија, а спекулише се да ће се у ријалити појавити и Едита и Инди Арадиновић.

Луна неће бити део породичног ријалитија.

Са друге стране Ђолетова бивша снаја Анабела Атијас и братаница Луна Ђогани неће бити део овог пројекта.

Фото: АТА имагес

 

- Ђоле је и раније имао понуде да снима породични ријалити, али тек сада је одлучио да то прихвати. Сматра да је право време да Ђоганијеви дају свој живот на тацни и покажу ко је главни у фамилији, а ко им задаје највише проблема. Ђоле је у супер односима са бившом женом Слађом, па је недавно разговарао са њом и ћеркама Силвиом и Маринелом да сниме ријалити. Оне су се најпре нећкале, али су на крају прихватиле. Весна је од старта одушевљена идејом, као и њихова деца Адриан и Лаура - прича извор близак породици и открива ко ће се још из фамилије Ђогани појавити.

- У том пројекту ће учествовати и Ђолетов брат Гаги, сестрић Баки Б3, братанац Адам и још неки чланови многобројне фамилије. Једино ће изостати бивша снајка Анабела Атијас, која није у добрим односима са Ђолетом, као и братаница Луна, која са супругом Марком Миљковићем има свој Јутјуб канал, преко кога зарађује много новца, па не жели да се појављује у другим пројектима. Вероватно ће се појавити и сестре Инди и Едита Арадиновић. Биће ту још неких изненађења, Ђоле све то држи под контролом, па нико не сме да износи детаље уговора. У питању је приватна продукција, која још преговара на ком каналу ће се ријалити приказивати - каже извор.

Фото: Принтскрин инстаграм/ djoganivesna

 

Силвија Ђогани коментарисала је за домаће медије спекулације о ријалитију.

- Тата разматра ту понуду, а главни актери ријалитија, поред њега, биће мама Слађа, Весна, али и ја - каже Силвиа и открива да су она и њена мајка Слађа годинама одбијале да се такмиче у ријалитијима:

- Мојој мајци и мени су нудили 200.000 евра за улазак у ријалити, али нема тог новца који може да купи нашу приватност. Сада нам занимљиво делује овај породични формат о Ђоганијевима, али не бих откривала детаље. О том-потом!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".