Певачица Ана Станић, гостовала је код водитеља Ивана Гајића у емисији Пулс Србије где се дотакла својих почетака у чувеној групи "Мобy Дицк".

Гајић је подсетио на једну од претходних емисија где се говорило о члановима групе "Тап 011" који су морали да користе градски превоз за нека снимања, с обзиром на то да су деведесете године биле време скромнијих услова. Тада је поставио питање да ли је иста ситуација била и са групом "Мобy Дицк".

Ана Станић је одговорила са осмехом:

Фото: АТА имагес

 

 

- Што се тиче пословања, ми смо у стабилном смислу пролазили. То сигурно није било захваљујући мени, али хоћу да кажем да није било ситуација да се остане без пара, сва срећа.

Затим је певачица поделила своје лично искуство:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам купила свој први ауто са својих 18 година. Када сам положила возачку, већ сам била чланица групе 'Мобy Дицк', и од тада никада нисам ушла у градски превоз. Код мене то има мало везе са траумама из средњошколске фазе. Јер сам тада из свог новобеоградског 62. блока ишла у 3. а тадашњу 8. београдску гимназију. Требало ми је некад и по сат времена да стигнем до школе. То су биле оне највеће гужве у доба инфлације где су људи малтене испадали из аутобуса и трамваја. Сећам се да сам се једном у повратку из школе око 2 поподне онесвестила од гужве, али пошто је била толика гужва ја нисам пала. Од тога сам добила озбиљну трауму и постављала сам себи важно питање да ли ћу имати свој ауто и да ли ћу икада више морати да се возим градским превозом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: