Николини се живот променио из корена, а сваким даном се сусреће са проблемима. Видојева ћерка из првог брака је тужила Николину због тога што је огласила да продаје вилу у Хрватској у којој је живела са мужем. Због Матеине тужбе, продаја је обустављена, а Пишекова је имала намеру да је прода за 1.700.000 евра. Матеа је тужила маћеху из намере да добије очево наследство. 

Кућа не може бити продата док се спор не заврши, тренутна је одлука суда. 

Када се отвори линк на ком је постављен оглас, пише следеће: 

- Забележба, спор, тужба 26. октобра 2022. потврда, обавештење о запримљеном електронском поднеску у правној ствари између тужитељке малолетне Ристовић Матее и тужених Ристовић Николине и малолетне Ристовић Уне Софије, који се води пред Општинским грађанским судом у Загребу.

Водитељка је јавно изјавила да је у судским процесима са члановима породице преминулог Видоја. 

- Један тај предмет пресуђен је у моју корист, а други је још у процесу - кратко је рекла водитељка у априлу ове године и додала:

 

- Матеи никад нисам оспоравала ништа, али њихове амбиције су мало превелике. Сад стварно могу рећи да више немам породицу с те стране. Све је у рукама правде и правосуђа. Имам врло конкретне доказе о свему, тако да ти људи имају непотребне трошкове. Све укупно је ужасно и тенденциозно с њихове стране да ме дискредитују и онемогуће, иако је врло јасно шта је по закону и шта коме припада. Међутим, они покушавају да се угурају у моју својину и власништво, а ако не, онда барем да успоре што је могуће више читав тај процес како би ја изгубила економску снагу и исцрпела се судским процесима што је могуће више. А тренутно имам минимално осам активних процеса, ако не и више - рекла је Пишекова тада.

Миша Гроф је претио Николини да ће обелоданити дневнике њених љубавника. Водитељка је изјавила да је његове изјаве пуно не дотичу: 

- Не бисте веровали колико ме то не дотиче. Неко вантелесно искуство, као да се догађа другом. Јао, кад би сви само знали колико ја још ствари имам да кажем... Све у своје време, ако до тога икада дође - казала је она за хрватско издање Сторија пре неколико дана.

Николина је на суду и са свекром, како су писали домаћи медији, како због клевете, тако и због тога што он наводно не жели да да она ишта од имовине наследи.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: