Publika će pratiti živote Đoletove ćerke Sivije, brata Gagija, sestrića Bakija B3-a, bratanaca Adama Đoganija, a spekuliše se da će se u rijaliti pojaviti i Edita i Indi Aradinović.

Luna neće biti deo porodičnog rijalitija.

Sa druge strane Đoletova bivša snaja Anabela Atijas i bratanica Luna Đogani neće biti deo ovog projekta.

Foto: ATA images

 

- Đole je i ranije imao ponude da snima porodični rijaliti, ali tek sada je odlučio da to prihvati. Smatra da je pravo vreme da Đoganijevi daju svoj život na tacni i pokažu ko je glavni u familiji, a ko im zadaje najviše problema. Đole je u super odnosima sa bivšom ženom Slađom, pa je nedavno razgovarao sa njom i ćerkama Silviom i Marinelom da snime rijaliti. One su se najpre nećkale, ali su na kraju prihvatile. Vesna je od starta oduševljena idejom, kao i njihova deca Adrian i Laura - priča izvor blizak porodici i otkriva ko će se još iz familije Đogani pojaviti.

- U tom projektu će učestvovati i Đoletov brat Gagi, sestrić Baki B3, bratanac Adam i još neki članovi mnogobrojne familije. Jedino će izostati bivša snajka Anabela Atijas, koja nije u dobrim odnosima sa Đoletom, kao i bratanica Luna, koja sa suprugom Markom Miljkovićem ima svoj Jutjub kanal, preko koga zarađuje mnogo novca, pa ne želi da se pojavljuje u drugim projektima. Verovatno će se pojaviti i sestre Indi i Edita Aradinović. Biće tu još nekih iznenađenja, Đole sve to drži pod kontrolom, pa niko ne sme da iznosi detalje ugovora. U pitanju je privatna produkcija, koja još pregovara na kom kanalu će se rijaliti prikazivati - kaže izvor.

Foto: Printskrin instagram/ djoganivesna

 

Silvija Đogani komentarisala je za domaće medije spekulacije o rijalitiju.

- Tata razmatra tu ponudu, a glavni akteri rijalitija, pored njega, biće mama Slađa, Vesna, ali i ja - kaže Silvia i otkriva da su ona i njena majka Slađa godinama odbijale da se takmiče u rijalitijima:

- Mojoj majci i meni su nudili 200.000 evra za ulazak u rijaliti, ali nema tog novca koji može da kupi našu privatnost. Sada nam zanimljivo deluje ovaj porodični format o Đoganijevima, ali ne bih otkrivala detalje. O tom-potom!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".