Јована Томић Матора, одлучила је да оствари своју највећу жељу, а то је да се остваи у улози мајке.

Како је већ познато, Матора је припадница ЛГБТ популације, те ће до овог циља стићи уз помоћ вантелесне оплодње. Она је одлучила да отпутује и у Гручкој крене цео процес.

- Јована се дуго спремала на овај корак. Трпела је много осуда како од људи из њеног окружења, тако и од оних које и не познаје, а сада је одлучила да томе стане на пут. Доста јој значи подршка партнерке Аните Станојловић и више не часи ни часа - рекао је саговорник на самом почетку, те детаљније испричао о целокупном Јованином плану.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб

 

- Вантелесну оплодњу је заказала на једној приватној клиници у Солуну кроз неколико месеци. Активно се посветила томе, а тамо ће изабрати и донора, будући да у тој клиници постоји и банка сперме - открио је саговорник близак Маторој, који је додао да ће Анита испратити целу ситуацију.

- Анита и Матора су готово нераздвојне од изласка из ријалитија, тако да ће и у Грчку отпутовати заједно. Јовани та подршка заиста неизмерно значи и слободно могу рећи да јој је љубав са Анитом дала подстрек да се одлучи на овај велики животни корак  - закључио је саговорник.

Како је Матора током претходних дана открила за домаће медије, њени родитељи нису били одушевљени том њеном одлуком, али су ипак схватили да је њена срећа на првом месту.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Све је решено и јако сам срећна због тога. Анита ме је подржала у одлуци да постанем мајка пошто она већ јесте, а мени је то свакако животна жеља - испричала је недавно Матора.  

Јована не крије срећу поводом врло складног односа са својом партнерком Анитом Станојловић, а љубавнице су најавиле и подизање односа на виши ниво.

- Заказале смо венчање за 11. јул. То ће бити интиман чин јер сматрамо да је тако најбоље. На њему ће се окупити само кумови и најближи пријатељи, а када се вратимо у Србију, направићемо велику журку. Породица неће присуствовати иако и од њих имамо подршку. Ја се са својом таштом чујем сваке вечери. Схватила сам да је Анита она права када смо заједно стале пред њену мајку, заслужила сам да ме неко воли тако. Ставила ме је на прво место - испричала је Матора својевремено.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".