Бивше задругарке, а сада већ веренице, Јована Томић Матора и Анита Станојловић се не раздвајају од напуштања Беле куће. Како је Анита и истакла, размишља о пресељењу код Маторе у Београд, с обзиром да је из Крушевца, те свакако докле год је Анита у Београду, она је уз њу.

Вечерас се одржава прво вече фестивала "Белграде Мусиц Wеек" у организацији, а публику забављаће многи наши познати певачи и певачице. Као гошће, појавиле су се управо Анита и Матора, које су за нашу екипу портала СрбијаДанас говориле, али и позирале.

Након тога, оне су позирале испред окупљене београдске публике која жељно ишчекује почетак овог фестивала и то како се љубе.

Foto:Printskrin/ Instagrm/matora23

 

 

- Не могу пуно да откривам, али венчање ће да буде једанаестог. Биће слике свуда и све, биће интимно. Посебно ћу да направим журку за пријатеље из Београда и ријалити учеснике - рекла је Матора, те је на констатацију да није била спремна да призна емоције и да је говорила да не верује Анити, додала:

- Јесте. Нисам и када сам дошла да је подржим, била је мама и била је тензија. Када је изашла и стала, нисам знала како да реагујем, али ко би стао тако испред мајке, тетке и родбине?! Било је себично. Уверила сам се, заљубљена сам, препустила сам се. Зашто не свадба?! Биће најлепша млада - објаснила је Матора.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

Ћ