Дејан је поткачио Цара и његову бившу девојку Александру Николић која је победила ове сезоне, а Филип му је одговорио. Дејан се поново огласио путем друштвене мреже Инстаграм: 

- Зетко, сад си самог себе одрукао. Зар нисам ја тај који живи од фанова и баба? Чак је увек била спрдња да су фанови купили прстен, али ако си и ти почео ово да радиш, послаћу ти шему рада. Чуо сам да си све рекао о мојој бившој, твојој садашњој вереници из Ритопека... Овде ћу да станем. Имам и даље поштовања према теби, јер си ми доста помогао у животу... Шифра паћоти - гласио је само део објаве Дејана Драгојевића, који чини бруталан одговор Филипу Цару.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dejan_dragojevic_official_

 

- Лако за њихове фанове који су опседнути Алеx и са мном, па нашом подршком више него својим фаворитима, али што сви живи покушавају подбадањем нас добити реакцију. Избегавамо изјаве, никог не дирамо, повукли се и чекамо да стану с*ати више сви, имамо свој живот, никог не дирамо, не бавимо се ни са ким, за нас је ријалити завршен. Не знам коју потребу има брачни пар Драгојевић, брачни пар Брајловић и још неки да константно подбадају нас двоје и баве се нама у свакој изјави, интервју, итд.- рекао је Филип и додао: 

- Нека се удруженим снагама баве својим животима, љубавима и пословима, ово им је опомена, јер ако ја почнем да прицам о њима, њиховим љубавима, изборима, пословима и вереницама, баш али баш ће се ск*њати. Тако да ево након две недеље да добију мрвицу пажње. Све им најбоље и фокус на себе, усе наше подаше, нек пусте нас - гласила је Царева изјава за Пинк.рс.

БОНУС ВИДЕО: