Jovana Tomić Matora, odlučila je da ostvari svoju najveću želju, a to je da se ostvai u ulozi majke.

Kako je već poznato, Matora je pripadnica LGBT populacije, te će do ovog cilja stići uz pomoć vantelesne oplodnje. Ona je odlučila da otputuje i u Gručkoj krene ceo proces.

- Jovana se dugo spremala na ovaj korak. Trpela je mnogo osuda kako od ljudi iz njenog okruženja, tako i od onih koje i ne poznaje, a sada je odlučila da tome stane na put. Dosta joj znači podrška partnerke Anite Stanojlović i više ne časi ni časa - rekao je sagovornik na samom početku, te detaljnije ispričao o celokupnom Jovaninom planu.

Foto:Printscreen/Jutjub

 

- Vantelesnu oplodnju je zakazala na jednoj privatnoj klinici u Solunu kroz nekoliko meseci. Aktivno se posvetila tome, a tamo će izabrati i donora, budući da u toj klinici postoji i banka sperme - otkrio je sagovornik blizak Matoroj, koji je dodao da će Anita ispratiti celu situaciju.

- Anita i Matora su gotovo nerazdvojne od izlaska iz rijalitija, tako da će i u Grčku otputovati zajedno. Jovani ta podrška zaista neizmerno znači i slobodno mogu reći da joj je ljubav sa Anitom dala podstrek da se odluči na ovaj veliki životni korak  - zaključio je sagovornik.

Kako je Matora tokom prethodnih dana otkrila za domaće medije, njeni roditelji nisu bili oduševljeni tom njenom odlukom, ali su ipak shvatili da je njena sreća na prvom mestu.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Sve je rešeno i jako sam srećna zbog toga. Anita me je podržala u odluci da postanem majka pošto ona već jeste, a meni je to svakako životna želja - ispričala je nedavno Matora.  

Jovana ne krije sreću povodom vrlo skladnog odnosa sa svojom partnerkom Anitom Stanojlović, a ljubavnice su najavile i podizanje odnosa na viši nivo.

- Zakazale smo venčanje za 11. jul. To će biti intiman čin jer smatramo da je tako najbolje. Na njemu će se okupiti samo kumovi i najbliži prijatelji, a kada se vratimo u Srbiju, napravićemo veliku žurku. Porodica neće prisustvovati iako i od njih imamo podršku. Ja se sa svojom taštom čujem svake večeri. Shvatila sam da je Anita ona prava kada smo zajedno stale pred njenu majku, zaslužila sam da me neko voli tako. Stavila me je na prvo mesto - ispričala je Matora svojevremeno.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".