Катарина Грујић супруга фудбалера Марка Гобељића за домаће медије проговорила је о својој гардероби и открила да се не либи да купи све што јој се допадне ма колико коштало, те јој ни распродаје нису стране јер је све питање стила а не новца.

Фото: АТА имагес

 

- Пре наступа отишла сам до једног бутика и купила сам хаљину на распродаји за 2.990 динара! Одлучила сам да баш у њој певам у Београду. Хаљина не мора да буде фирмирана. Ако умете да је изнесете као што сам ја ову, изгледаћете као милион долара - прича Каћа и додаје да, за разлику од колегиница, не пати од потребе за брендираним стварима:

- Купујем ствари које има већина девојака у Београду. Кад год ми се допадне нешто на распродаји, ја то пазарим. Имам пун ормар тих јефтиних крпица. Атрактивна певачица каже да јој све добро стоји јер има идеалну линију.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/katarinagrujic.doll

 

- И сама сам изненађена својим изгледом будући да не тренирам као некада и исхрана ми је катастрофална. Сада имам много више обавеза око детета, стално јурим за Катјом и то очигледно позитивно утиче на моју килажу и изглед генерално, иако, морам признати, нисам тиме оптерећена.

Каћа је идеалну линију показала на летовању у Турској, где је била са супругом Марком и ћерком Катјом. Након тог одмора од мужа ће бити раздвојена скоро цело лето.

 

(Информер)

(БОНУС ВИДЕО): 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".