Индира Радић се готово повукла са сцене, годинама уназад објављује тек по неку песму, али не и албум (у томе ју је спречила и пандемија корона вируса). 

Фолкерка спорадично наступа, а као разлог свог повлачења Индира наводи жељу да сачува интиму, али сматра и да је довољно рекла током своје дугогодишње каријере.

- Сматрам да сам довољно рекла за све године, толико сам била на сцени и пожелела сам да све што имам да кажем, кажем на друштвеним мрежама, тога не мањка. Јако је лако сачувати интиму, све је до личности. Сви чувамо ствари за себе и то је само обострано разумевање - прича Индира и додаје:

Фото: Новости

 

 

- Срећна сам што сам рођена када је музика била пуна живота и емоција, однос међу људима је био лепши и здравији. Поштујем ново време и треба ићи у корак са трендовима, али не по сваку цену, да ја мењам стил никако - говори фолк звезда и за крај открива да ради на новим песмама.

Фото: Новости

 

 

- Радим интезивно на новом албуму, желим да прати све што сам до сада радила у каријери. Док то не будем урадила, нећу га пустити у етар - закључује Индира.

Комплетан интервју са Индиром, као и атмосферу са наступа погледајте у видеу испод: