Наиме, Ђорђе живи у једном, док Ана са ћерком у другом стану у Београду, а рокер је открио о чему се ту заправо ради.

Фото: Инстаграм принтскрин/ ђорђе_давид

 

- Симпатично ми је што сви мисле да имам супругу, а Ана је заправо моја девојка. Да сам хтео да имам жену, да ми пере и кува, ја бих узео кућну помоћницу, овако ми уживамо у заједничким тренуцима. Имати девојку у овим годинама је привилегија и сан сваког мушкарца, она мој посао јако капира и то је једна јако интелигентна особа, страховито сигурна у себе, јер само тако може да уђе у једну причу са лудаком као што сам ја. Према томе, она је моја прва седмица на лотоу, а за друго редовно играм лутрију, па ће ми се ваљда и она десити, рекао је Ђорђе једном приликом, а за домаће медије раније је открио због чега не живи са својом изабраницом.

- Не живим са породицом, ја сам у једном стану, а Ана је са дететом у другом. Са нама је све у реду, Ану волим највише на свету, али због одређених животних околности, тренутно смо раздвојени, док не решим стамбено питање, изјавио је Давид том приликом.

Рокер је својевремено рекао и да му не треба жена која ће се "бавити гаћама".

- Мени треба девојка која ће добро изгледати, бити расположена и која се неће, када сам ја у питању, бавити гаћама. Ако се ја доведем у ситуацију да се она бави мојим гаћама и кошуљама, а да се ја са друге стране бавим неким њеним женским проблемима, мислим да то почиње да руши ту неку чаролију и да се љубав у том случају, врло брзо гаси", рекао је Ђорђе за "Гранд" и додао да сматра да мушкарци у Србији морају да буду витезови, а да жене треба да задрже своју слободу.

- Откинемо на женске танге, на минић, на преплануле ноге које су у штиклама. Оног тренутка када постане наша, облачимо јој бубрежњаче, када се нашминка питамо је где је пошла, када се среди бранимо јој да иде у град и тако даље. Људи шта ће вам жена коју нико неће? То је промашена инвестиција, верујте ми, изјавио је Ђорђе.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".