Јелена је била видно расположена за ову прилику, па је одлучила да поразговара са новинарским екипама о темама које су тренутно актуелне. Говорила је о  "Звездама Гранда", дуетима, новом албуму али је и све присутне изненадила рекавши да не зна ко је наша глумица Маријана Мићић.

Фото: Новости онлајн

 

Наиме, на питање новинара да ли су јој се догађале сличне ситуације као Маријани којој је недавно хакован Инстаграм налог, Карлеуша је деловала збуњено.

- Не знам ко је Маријана Мићић, хајде конкретна питања, молим вас. Мени то не може да се деси, сарађујем са озбиљним ИТ стручњацима - рекла је Јелена, а затим се осврнула на тајну каријере дуге 30 година.

 - Тајна је квалитет. Ништа што нема квалитет не може да траје - рекла је Карлеуша и потом открила да ли јој недостају снимања емисије "Звезде Гранда", где од ове године, за разлику од протеклих шест, није чланица жирија, а на њено место дошла је Цеца.

Фото: Инстаграм принтскрин/ karleusastar

 

- Године су у питању, тако да ми не недостају, снимала сам их шест година. "Звезде Гранда" нисам гледала ни када сам ја била у жирију, а поготово не сада - рекла је певачиц, а затим открила да не воли да гледа себе на ТВ екрану.

 - Не волим себе да гледам на телевизији, претпостављам као и многе јавне личности. Јер, ја себи нисам лепа, дефинитивно, а конкретно "Звезде Гранда" нисам погледала од 2015. године. Не фали ми то. Ја јесам у том такмичењу оставила један озбиљан печат, али оно је било само део мог пута - рекла је Јелена и додала да је њен нови албум коначно готов, али и да не жели да открива датум када ће бити представљен публици, бар не још увек.

(Србија Данас)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".