Певачица је на питање шта је у последње време чини срећном открила да дуго није излазила из своје конфор зоне.

- Ових дана ме срећном чине веома мале ствари. После дужег времена јако сам се радовала да дођем на овај догађај, нисам излазила не памтим када... Ово ми је био прелеп повод да се упристојим и заличим на жену - насмејала се Наташа.

Певачица је открила и да воли да попије, али никада не претера.

- Генерално волим да пијем, ја сам алкохоличар - нашалила се Беквалчева, па наставила:

- Шалу на страну, никад се нисам напила, а поготову последњих година веома контролишем, просто познајем своје тело и само пар чашица ми је довољно. Ја сам весељак, смејем се као блесава.

Беквалчева је шокирала признањем да до релативно скоро није била склона пороцима.

- Нећете веровати, али до тридесете године нисам запалила цигарету нити пробала алкохол, али зато сам све то надоместила после тридесете - открива певачица.

Наташа се дотакла и свог тренутног љубавног статуса.

- Тако бих волела да одговорим потврдно, али мислим да нешто није у реду са мном, сад се већ бринем. Баш сам се пожалила својој терапеуткињи пре неколико дана, ево трећа ће година, а ја цветам - прича Беквалчева кроз смех, па додаје да често посећује психотерапеута.

- У Србији је доста тога "табу" тема, али ја припадам цивилизованом делу Србије где је то просто ствар личне хигијене. Као што сте купате, тако треба да водите и рачуна о свом менталном здрављу. За мене то одавно није "табу" тема, јако дуго већ идем, ја сам жена из јавног посла, разне су енергије, разни су притисци, а ја имам план да још дуго останем здрава - закључила је лепа Ната.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".