Јовановићева је за “Блиц” потврдила да стаје на “луди камен” док неименован извор открива да су њени родитељи, Бранка Пујић и Гаги емотивно примили ову вест од јединице, те озарено ишчекују велико славље.

Након скоро три године везе, глумица Анђела Јовановић и атлетичар Михаил Дудаш заказали су свадбу за јун. Вест о слављу држе у тајности, па за свадбу знају само родитељи и најближи пријатељи.

 

 

Према речима неименованог извора, њих двоје су одлучили да се венчају јер су одавно схватили да скупа функционишу феноменално, а ова вест је обрадовала и родитеље глумице Бранку Пујић и Гагија Јовановића, који су зета заволели још при првом сусрету.

- Тачно је да се удајем, али сам тужна што је то неко мени близак открио јер сам желела да то сачувам од очију јавности. Хвала на лепим жељама, али о приватном животу не желим да причам - рекла је Анђела за "Блиц".

Према речима извора блиског пару све је спремно за гала славље.

- Срећни су, јер ће коначно своју везу озваничити и пред законом и пред богом. Све детаље држе у строгој тајности од јавности и желе да тако и остане. Свечани ручак заказан половину јуна. Бранка помаже Анђели око саме организације. Свакако су Анђела и Михаил договорили ресторан и декорацију, као и музику што је најважније. Остало су ситнице. Бранка је позната као неко ко воли да преузме организацију на себе, те је то било тако и овог пута. Са Анђелом бира и венчаницу коју ће глумица понети на свадбеној прослави - открива извор, и додаје да је Гаги емотивно примио вест да му се удаје ћерка јединица.

 

 

- Бранка и Гаги су отпочетка заволели зета и одувек су прижељкивали да се та веза крунише браком. Ипак, Гаги и Анђела имају посебну повезаност, нарочито што је она јединица па је он емотивно примио вест да ће је одвести пред олтар.

Подсетимо, глумица Анђела Јовановић и атлетичар Михаил Дудаш у емотивној су вези нешто мање од 3 године, колико и живе заједно. Звезда “Нечисте крви” и освајач бројних медаља свој свет емоција, узајамне подршке и поверења, на којем заснивају однос, почели су да граде у Лондону, где су обоје завршили мастер студије, а затим су то наставили да чине у Београду.

- Михаил ме је позвао на кафу у Лондону, али није он померио то виђање на раније него ја. Рекла сам му: “Ако ћеш да чекаш до Лондона, онда нећемо ни да пијемо кафу.” Тако смо се нашли раније - истакла је Анђела једном приликом, на шта се надовезао и Михаил.

 

 

- Знамо се доста дуго, а званично смо се упознали пре неколико година. Претпрошле године био сам гост у једној емисији у којој је Анђела гостовала дан пре мене. Недуго након тога желео сам да видим како је прошла емисија, вратио сам ону са Анђелом и, одгледавши је до краја, схватио колико је шармантна, лепа, паметна, симпатична. Одлучио сам да јој пошаљем поруку, питам како је, шта ради. Тако је почело наше дописивање. Када смо се видели, одмах, на прву лопту, скапирали смо се и започели нешто што траје - истакао је атлетичар за “Глорију”.

БОНУС ВИДЕО: