За водитељку Јовану Јеремић данашњи датум има посебан значај, а познато ТВ лице га сматра за други рођендан.

Православни верници данас славе Светог Василија Острошког, а пред велики празник Јеремићева је посетила манастир Никоље у близини Чачка, где је поразговарала са оцем Давидом. 

 

 

Импресије поводом тог сусрета и разговора Јована је поделила на друштвеној мрежи Инстаграм.

- Дванаести мај, мој други рођендан. Дан мог свеца Светог Василија Острошког. Судбина је наместила да вече пред мог свеца Чудотворца проведем баш у манастиру са оцем Давидом. Причали смо четири сата. Били и на вечерњој служби. Толико је мојој души пријало. Мој мир нема цену. Очи овог човека, плаве као небо, његова доброта, мудрост и проницљивост, енергија којом зрачи је напојила моју душу. Све време ме је гледао, стално је понављао: "Јована Јеремић, шири љубав Бога, а они који се смеју… Све су то неверници који не разумеју. Праштај." Благосиљао ме је и послао у свет. Када сам изашла из просторије, очи плаве попут неба најдубљег, пратиле су ме, насмејано! Моја душа је спремна. За нов почетак - истакла је Јеремићева на друштвеној мрежи Инстаграм.

Подесетимо, Јована је својевремено говорила о свом оностраном искуству. Водитељка је тврдила да ју је у сну посетио Свети Василије Острошки како би јој пружио утеху у тешким тренуцима и најавио њен пословни напредак.

 

 

- Сањала сам Светог Василија Острошког који ми се неколико пута јављао у сан и који ми је негде наговештавао догађаје који ће ми се десити у животу. И један од снова јесте био сан када сам ја осетила једну топлину иза леђа. Испред мене је био свештеник и ја сам се окренула да видим шта је то. И видела сам одору црвену са златним и осетила сам топлину. И свештеник је тад рекао: "Не бој се, кћери, немој ничег да се бојиш", ја сам тад била под неким и притисцима и тако - имала сам велике борбе и унутрашње и спољашње, и свештеник је рекао: "Немој ништа да се бориш, Свети Василије ти чува леђа!" И ја сам питала: "Свети Василије?", каже: "Да, то је светац који чини чуда, то је босоноги светац који чини да чуда постану могућа". Ја сам устала сутрадан и рекла: "Да, мој хашхтаг ће бити "мала која чини чуда" - испричала је она својевремено.

БОНУС ВИДЕО: