Цеца Ражнатовић одрасла је у Житорађу где и дан данас живе њени родитељи Слободан и Мира Величковић. Иако је желела да упише психологију, фолк дива је напустила школу и посветила се музичкој каријери, што јој родитељи никада нису опростили.

Фото: АТА имагес

 

 

- Желела сам да студирам психологију. Била сам на добром путу да то остварим, никада нисам имала проблем са школом. Веровали или не, сав мој успех и огромна каријера мојим родитељима никада нису били довољни. Нису ми опростили што нисам наставила да се школујем и што нисам завршила факултет - открила је раније Цеца, а то како су се отац и мајка односили према њеним професионалним успесима, поновила је недавно у оквиру емисије Цеца и деца схоw на Блиц телевизији.

Фото: АТА имагес

 

 

- Што се тате тиче, њему ништа не смета, све је феноменално, све је супер. Моја мајка исто - све честитке, увек ми говори да је то нешто о чему се машта и сања, да сам једна од ретких која је предодређена за такве ствари. Е, онда иде онај тежи део где коментарише моје певање, моју енергију, где се ја не слажем апсолутно са њом, али она сматра да ја увек могу боље, увек могу лепше. Тако да и после последњег Ушћа где сам певала три и по сата сама на бини она је мени рекла: "Оно је феноменално, оно је доживљај, оно је нешто што треба човек да доживи, али ми се уопште није свиђала твоја енергија и твоје певање. Али уопште…" - присетила се кроз осмех Цеца и пред камерама открила какав заиста има однос са својом мајком.

БОНУС ВИДЕО: