Метод којим је смршала Андријана Лима заправо је врло популаран и даје брзо запажене резултате. Открила је како је упела да скине вишак килограма.

Андријана је трпела негативне критике и коментаре на свој рачун након што је прошлог лета родила своје треће дете, сина Цијан којег је добила са са дечком Андреом Лемерсом.

Фото: Профимедиа

 

 

 

Једна од најпожељнији жена планете и лепотица која је најдуже била Викторијин анђео од почетка каријере је одушевљавала изгледом, а када се по трећи пут остварила у улози мајке о њеним фотографијама писало се на другачији начин.


Причало се да се манекенка изобличила, да је дуплирала телесну тежину, да је њеној манекенској каријери одзвонило... Међутим, Адријана, која је недавно поново заштитно лице бренда Вицториа'с Сецрет, сада је свима показала да је она стара!

Андрјана је открила како је успела да се врати у форму.

Она, с обзиром на свој посао и бригу о општем здрављу, читавог живота вредно вежба, а недавно је показала да јој је ових дана омиљено – прескакање вијаче!

 

Ова кардио цака, поред тога што је забавна даје и одличне резултате. Не захтева скупу опрему и теретану а сагори од 10 до 15 калорија за минут, тако да за током петнестоминутног вежбања губите 200-250 калорија!

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".