Metod kojim je smršala Andrijana Lima zapravo je vrlo popularan i daje brzo zapažene rezultate. Otkrila je kako je upela da skine višak kilograma.

Andrijana je trpela negativne kritike i komentare na svoj račun nakon što je prošlog leta rodila svoje treće dete, sina Cijan kojeg je dobila sa sa dečkom Andreom Lemersom.

Foto: Profimedia

 

 

 

Jedna od najpoželjniji žena planete i lepotica koja je najduže bila Viktorijin anđeo od početka karijere je oduševljavala izgledom, a kada se po treći put ostvarila u ulozi majke o njenim fotografijama pisalo se na drugačiji način.


Pričalo se da se manekenka izobličila, da je duplirala telesnu težinu, da je njenoj manekenskoj karijeri odzvonilo... Međutim, Adrijana, koja je nedavno ponovo zaštitno lice brenda Victoria's Secret, sada je svima pokazala da je ona stara!

Andrjana je otkrila kako je uspela da se vrati u formu.

Ona, s obzirom na svoj posao i brigu o opštem zdravlju, čitavog života vredno vežba, a nedavno je pokazala da joj je ovih dana omiljeno – preskakanje vijače!

 

Ova kardio caka, pored toga što je zabavna daje i odlične rezultate. Ne zahteva skupu opremu i teretanu a sagori od 10 do 15 kalorija za minut, tako da za tokom petnestominutnog vežbanja gubite 200-250 kalorija!

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".