Фолкер и хрватска поп звезда требало је да сарађују још пре две године, али је због певачициног става о Сребреници он одлучио да с њом ипак не жели да сними песму. Кад ју је он тада одбио, Севе је сингл "Фалиш ми", уместо са Ацом, снимила с бугарском звездом Азисом.

- Снимили смо баш лепу песму, не знам кад ће изаћи, али је одлична. Снимљена је, иако нема још назив, лупио бих глупост кад бих сада рекао како се зове... Сјајна је песма, стварно је онако, баш један хит, баш је добра. Радио ју је Филип Милетић - открио је Лукас.

Подсетимо, Лукас је критиковао Северину због става о Сребреници 2021, кад је истакао да с њом нема намеру да сарађује.

Фото: В. Данилов

 

- Ја као певач поштујем све националности јер сви они долазе на моје наступе, у којој год земљи да певам. Волим све грађане и људе без обзира које су нације. Колегиница се мало занела у својим изјавама, а кад буде то схватила, биће јој прекасно. Желим јој сву срећу, али с њом немам намеру да сарађујем после онакве изјаве о нашем народу - поручио је тада Лукас Северини, која је непосредно пре тога изјавила да се у Сребреници догодио геноцид.

- Ја сам сад испала најгори усташа рекавши да је у Сребреници био геноцид - што и је био геноцид, како год они то називали: велики злочин, мали злочин или средњи злочин. Ради се само о томе да ако је био геноцид, онда би нека држава тој држави требало да плати одштету - рекла је тада Северина на једној телевизији.

БОНУС ВИДЕО: