Folker i hrvatska pop zvezda trebalo je da sarađuju još pre dve godine, ali je zbog pevačicinog stava o Srebrenici on odlučio da s njom ipak ne želi da snimi pesmu. Kad ju je on tada odbio, Seve je singl "Fališ mi", umesto sa Acom, snimila s bugarskom zvezdom Azisom.

- Snimili smo baš lepu pesmu, ne znam kad će izaći, ali je odlična. Snimljena je, iako nema još naziv, lupio bih glupost kad bih sada rekao kako se zove... Sjajna je pesma, stvarno je onako, baš jedan hit, baš je dobra. Radio ju je Filip Miletić - otkrio je Lukas.

Podsetimo, Lukas je kritikovao Severinu zbog stava o Srebrenici 2021, kad je istakao da s njom nema nameru da sarađuje.

Foto: V. Danilov

 

- Ja kao pevač poštujem sve nacionalnosti jer svi oni dolaze na moje nastupe, u kojoj god zemlji da pevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanela u svojim izjavama, a kad bude to shvatila, biće joj prekasno. Želim joj svu sreću, ali s njom nemam nameru da sarađujem posle onakve izjave o našem narodu - poručio je tada Lukas Severini, koja je neposredno pre toga izjavila da se u Srebrenici dogodio genocid.

- Ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid - što i je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin. Radi se samo o tome da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebalo da plati odštetu - rekla je tada Severina na jednoj televiziji.

BONUS VIDEO: