Бивши криминалац и ријалити учесник Кристијан Голубовић на свом Инстаграм профилу је објавио снимак на ком се види да је био у посети једној основној школи на Канаревом брду.

Родитељи ђака који похађају Основну школу "Ђура Јакшић" од јуче су у шоку након што су сазнали, а потом и видели како је Кристијан снимао спот у тој школи, заједно с члановима хип-хоп групе "Црни Церак", а тим поводом се сада огласио Кристијан.

- То је сарадња за Црним Цераком, имали смо већ два пута контакт, све је то посао. Ја те момке знам, желео сам да их доведем код себе у емисију, мало да размотримо ко су они, шта раде и чиме се баве, и настала је ова сарадња. Рекли су ми да дођем у Ђуру Јакшић школу. Стигао сам на Канарево брдо, и одједном сви клинци око мене, сликали су се са мном, тражили аутограме, била је то баш општа пометња. Ја сам се ту обукао као професор, бела кошуља, жута кравата. Требало је само да питам ученике ко је Црни Церак и да они устану, почну на ђускају, играју, лудују и тако то - рекао је Кристијан, па додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Неко је направио причу зашто се ја налазим у школи. Постоји много разлога зашто Кристијан треба да буде у школи и да деци кажем оно што ја нисам радио. Да се не дрогирају, да не пију, не пуше, да уче школу и добију диплому да буду тотално другачији него ми као клинци кад смо запоставили школу због мангупирања и нисмо наставили са нашим праксама за које имамо диплому.

Кристијан је потом открио каква се порука шаље деци.

- Ја не знам каква је порука спота, и не интересује ме искрено. То је пословна сарадња и ја узимам новац за то. Ђацима од стране мене се шаље јасна порука да се не баве криминалом. Причањем наших прича из живота ми кажемо да је криминал штетан и да то нико више не ради. То је наша порука и зато и постојимо. Ко може да каже деци да криминал није добар него сам бивши криминалац. Ако ратник дође из рата, има иза себе 50 ратишта, па више је он компетентан да прича о рату него школовани генерал. Ми смо били на пракси што се тиче криминала на највишем нивоу и престали смо то.

Фото: Ред ТВ принтскрин

 

 

- Омладина мисли да је криминал сладак јер возимо добра кола и имамо лепе жене, носимо скупе ствари, али то је све погрешно, и ево ја већ 15 година пропагирам активно против тога. Само школа, образовање и спорт могу да доведу до најквалитетнијих људи - истакао је он.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: