- Својој деци кажем да ако желе да буду глумци или желе да раде ово или оно, то је у реду докле год су срећни. Само да се не продају по било коју цену. Потрудите се још мало и посегните за оним што заиста мислите да желите да учините. Немојте да се плашите. Важно је да пронађете свој пут, рекао је Де Ниро у једном интервјуу.

У појављивању у "The Tonight Show" са Џимијем Фалоном, Де Ниро је говорио о одгоју своје шесторо деце.

- Сва моја деца су напола црнци… па чак и ја неке ствари узимам здраво за готово, као што су на пример ситуације када људи говоре својој деци: Држите руке на видљивом месту кад вас заустави полицајац, држите руке на волану, не правите нагле покрете, не спуштајте руке испод, немој то да радите, разумеш зашто то говоре, рекао је Де Ниро, признајући да је као белац имао више прилика, истичући расну неједнакост у САД-у.

Дрина Де Ниро (51)

Дрина је ћерка Диане Абот и њеног тадашњег супруга, а рођена је 1971. године. Де Ниро је усвојио Дрину када се оженио са Абот 1976. године, када је и узела глумчево презиме. Као дете двоје успешних глумаца, она је своје млађе године провела на филмским сетовима и путујући светом.

Де Ниро је снимао "Кума 2" и "1900" широм Италије док је Дрина била мала. У једном интервјуу 2011. године описала је своје време у Италији као једно од најдражих сећања из детињства.

- Биле су то веома срећне године у мом животу. Било је много путовања, а то је у мени као детету дефинитивно усадило љубав према путовањима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena DeNiro (@drenadeniro)

Она је с временом постала модел и дебитовала на писти на Недељи моде у Њујорку. Од тада је радила с дизајнерима као што су Патрик Кели, Жан Пол Готије, Вивиен Вествуд и Армани.

Након импресивне манекенске каријере, радила је и као Ди Џеј, али глума јој је увек била императив.

- Знала сам да, заправо, оно што желим да радим је да глумим. Оно што ме је погодило је радни аспект. Сви су заиста били предани послу, испричала је једном приликом.

Рафаел Де Ниро (46)

Роберт и Абот добили су сина Рафаела Еугенеа Де Нира 9. новембра 1976. године. Премда Рафаел није кренуо филмским стопама своје породице, прославио се радећи за Даглас Елиман некретнине.

Он ради са брокерском кућом од раних 2000-их. Према његовој професионалној web страници, 2004. године је покренуо Де Ниро Теам с компанијом за некретнине.

Његова А-листа клијената укључује Џона Бон Џовија, Кели Рипа и Рене Зелвегер.

Хулиан Де Ниро (27)

Након развода од Абот, Роберт Де Ниро је почео да се забавља са глумицом Туки Смит 1988. године. Седам година касније добили су близанце Хулиана Хенрија и Арона.

Хулиан је наследио глумачке гене својих родитеља, 2016. године придружио се глумачкој постави филма "Неизвесна битка", која је укључивала Џејмса Франка, Селену Гомез и Нејта Волфа. Филм је означио његово прво појављивање у индустрији. Његов телевизијски деби догодио се 2022. године - глумио је младог Барака Обаму у серији "Прва дама".

Арон Де Ниро (27)

Хулианов брат близанац, Арон веома пази на своју приватност и о њему се врло мало зна.

Елиот Де Ниро (24)

Рођен 1998. године, Елиот Де Ниро је прво дете Де Нира и Грејс Хајтауер. У марту 2016. године глумац је открио да његов син Елиот има аутизам.

Исте године Де Ниро се заложио за уврштавање контроверзног документарца "Vaxxed" на Трибека Филм Фестивалу, чији је суоснивач.

- Мислим да је филм нешто што би људи требало да виде. Ја сам, као родитељ с дететом које има аутизам, забринут. Желим да знају истину. И нисам против вакцине, желим само сигурне вакцине, рекао је Де Ниро касније током гостовања у емисији Тудеј.

Хелен Грејс Де Ниро (11)

Де Ниро и Хајтавер добили су ћерку Хелен Грејс преко сурогат мајке 23. децембра 2011. године. Бивши пар дао је све од себе како би задржао Хелен подаље од светла рефлектора док је још дете.

Де Ниро и Хелен повремено су уочени у јавности како уживају у заједничком времену. Иначе, 2018. године Де Ниро и Хајтавер су се разишли након више од 20 година заједничког живота.

- Поштујем Грејс као дивну мајку, рекао је Де Ниро у изјави.

БОНУС ВИДЕО: