Јована Јоксимовић завршила је Академију уметности БК универзитета, смер менаџмент у уметности. Иза себе има успешну каријеру на бројним телевизијама.

Марија Килибарда је студирала на Факултету политичких наука, смер Социјални рад и политика и на Вишој школи смер спортски менаџмент. Данас је преопознатљива по својој лепоти и гласу.

Деа Ђурђевић је, на пример, завршила два факултета - поред журналистике, похађала је основне и мастер студије на факултету "Државна безбедност". Сваки слободан тренутак често је користила за стрељану,а прославио је информативни програм који одлично ради.

Прича Весне Дедић је мало другачија- 1986. године преселила се у Београд, јер је желела да студира драматургију. Међутим, пошто није положила пријемни испит, уписала је Филолошки факултет, одсек за општу књижевност и теорију књижевности. За овај смер се одлучила јер је чула да га је завршио српски књижевник Данило Киш. Након завршене друге године, пак, отишла је у Лондон. Нашла је посао у пабу, читала је Шекспирове драме у енглеским библиотекама и ишла је на концерте рок група на Вемблију. Уместо два месеца, тамо је остала две године, а вратила се јер јој је отац рекао да мора да заврши факултет.

 

Сања Маринковић после гимназије прво је уписала и завршила менаџмент, а затим финансијски менаџмент. Сада је препознатљива по својој емисији "Магазин ин".

Леа Киш, коју многи препознају по специфичном гласу, магистрирала је комункологију и има докторат из области културе и медија на Факултету драмских уметности.

Јована Јеремић једна од најинтригантнијх и јединствених водитељки често истиче да има диплому Правног факултета у Београди, и поноси се са њом.

Сања Кужет, препознатљива водитељка "Звезда Гранда" је студирала географију, а завршила међународну пословну економију.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".