Водитељка већ година није у браку, а своје искуство о разводу од бившег супруга поделила је у једном од својих видеа.

Милица је говорила о односу околине према женама, а том приликом осврнула се на ситуацију у којој се и сама нашла након развода од супруга, са којим има ћерке Хану и Катју.

Фото: Јутјуб принтскрин/Милица Гацин Моје најбоље године

 

- Ја са својих 20 година нисам знала апсолутно ништа, срљала сам, са 30 сам нешто као била мало паметнија, али и даље сам срљала. И онда сам се тако укалупљена у тај стереотип страшно трудила да удовољим првом детету, другом детету, мужу. Ја нисам излазила из кухиње данима, сатима. Да све буде тип-топ, јер сам из војвођанске куће, да све буде скувано, намирено, да буде како треба, кућа, деца. Да све буде перфектно. И знате шта се десило? На првом великом камену спотицања, односно на првом великом животном проблему, окренуо се на пети и отишао. Рекао је "ја ово више не могу, мени је тешко", и окренуо се и отишао - испричала је искрено Милица у поменутом видеу.

Милица се нашла се у незавидној ситуацији јер је осим бриге о ћеркама водила бригу и о болесном оцу. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Милица Гацин Моје најбоље године

 

- Ја сам се нашла у незавидној ситуацији, са двоје деце, са малом платом, са оцем који је био у катастрофалној ситуацији, такорећи умирући. Тада сам схватила да је моја једина опција успех, да ја немам могућност за било шта друго. Него само имам могућност да успем и то је све што ја себи могу да дозволим. Али уопште није лако - истакла је водитељка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".